Tilflyttere

Kære tilflytter.

Velkommen til Vesterled Grundejerforening og kvarteret, hvor vi håber Du/I vil finde jer rigtig godt til rette.

Som nytilflytter er der mange informationer du sikkert gerne vil søge om grundejerforeningen og de regler der gælder for området samt Brøndby kommune.
“Stil dig” på hjemmesidens øverste Menulinje (for underpunkter), hvorefter du vil kunne finde/klikke dig frem til, hvad der bl.a. foregår i foreningen/kommunen af relevans for området samt hvilke regler der gælder for den enkelte grundejer i Vesterled GF.

Vi har derudover lavet et online kort, med en oversigt over legepladser, skoler, børnehaver m.m. for området.

Hvis der er information du mangler eller søger og ikke kan finde på hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen.