Sognets Dagligstue

Dagligstuen på Hedegrænsen 2A er åben alle hverdage mellem kl. 13.00 og 17.00 – kom ind og få en kop kaffe og en snak.

Dagligstuen er på Facebook under navnet Sognets Dagligstue i Vesterled.

Aktiviteter de kommende måneder i Sognets Dagligstue:

Foredrag: Tirsdag den 17. september kl. 14.00.
“Religionsmødet mellem kristendom og islam”. Peter Sander, sognepræst i Brøndby Strand, fortæller om dagligdagen som præst i Brøndby Strand, som er præget af mødet mellem de to store verdensreligioner, kristendommen og islam.

Foredrag: Torsdag den 10. november kl. 14.00.
Beredskabspræst Esper Silkjær fra Glostrup sogn kommer til Dagligstuen og fortæller om sit job som beredskabspræst.

Foredrag: Tirsdag den 12. november kl. 14.00.
“Er der et liv efter Brøndbyvester”. Kirsten og Frede Jørgensen kommer og fortæller om, hvordan deres liv har formet sig efter deres farvel for 10 år siden til deres livsopgave som præstepar i Brøndbyvester.

Bogklub: Har du lyst til at være med i en gruppe, hvor vi vælger en bog, som vi læser og siden mødes og taler om? Ring til Else Madsen på 60815460 og hør nærmere.

Strik: Den sidste mandag i hver måned strikkes/hækles tæpper eller babytøj til  udsatte områder både i ind- og udland. Vi modtager meget gerne garn, som kan afleveres hele ugen i åbningstiden. Ring til Stine på tlf. 25 67 35 46 eller til Dagligstuen på tlf. 43 96 13 17 for mere information.

Kortklub: På torsdage – kontakt Birgit Johansson på telefon: 43 96 17 30.

Petanque: Vi har petanquebaner på Stævnet lige ved Dagligstuen til fri afbenyttelse. Der er en gruppe, der mødes en gang om ugen – ring til Erna Rasmussen på telefon: 20 76 38 02 – alle er velkomne til at deltage uanset niveau.

Banko: Alle fredag eftermiddage fra kl. ca. 14.30.