Sognets Dagligstue

Dagligstuen på Hedegrænsen 2A er åben alle hverdage mellem kl. 13.00 og 17.00 – kom ind og få en kop kaffe og en snak.

Dagligstuen er på Facebook under navnet Sognets Dagligstue i Vesterled.

Aktiviteter de kommende måneder i Sognets Dagligstue:

Foredrag:
Torsdag den 6. september kl. 14.00 – 16.00.
Pensioneret kriminalassistent Ib Ketler fortæller om fingeraftryk, hvad det er, hvordan det bruges og om, hvordan det var at arbejde i Rigspolitiet i den landsdækkende fingeraftryks-sektion. Han arbejdede som fingeraftryksspecialist i 27 af sine 35 politi-år.

Sang og hygge:
Mandag den 1. oktober kl.14.00 – 16.00.
Karin Bech spiller op til sang på klaveret og vi hygger os. Alle stemmer er meget velkomne.

Foredrag:
Torsdag den 4. oktober kl. 14.00 – 16.00.
Maria-Leonore Christensen fortæller om ”Mother and Child foundation”, der er et børnehjem i Indien for 157 børn, der har været udsat for svigt og misbrug. Mødre og børn får mulighed for uddannelse, mad, husly og tøj, men frem for alt et trygt hjem, hvor de oplever kærlighed, fred og sikkerhed. Kom og hør om dette kærlighedsprojekt.

Foredrag:
Tirsdag den 6. november kl. 14.00 – 16.00.
Karen Pedersen fortæller: Hvem er ”Næstehjælperne i Brøndby” og hvordan fungerer de? Hun vil også komme ind på, hvordan hun bruger sin forening SocialKrea i arbejdet med næstehjælperne…om visioner og formål med SocialKrea – blandt andet at skabe socialt netværk, fællesskab og gode relationer mellem borgere i Brøndby Kommune, ikke mindst gennem kreative arrangementer.

Seniorrådet:
Der kommer en repræsentant fra Seniorrådet tirsdag den 4. september og tirsdag den 13. november kl. 14.00 – 15.00 og fortæller om rådets arbejde. De bringer gerne forslag fra tilhørerne med tilbage til drøftelse i Seniorrådet.

Strik:
Den sidste mandag i hver måned strikkes/hækles tæpper eller babytøj til dem, der måtte have brug for det…ofte brændpunkter både i ind- og udland. Vi modtager meget gerne garn, som kan afleveres hele ugen i åbningstiden.
Ring til Stine på tlf. 25 67 35 46 for mere information.

Kortklub:
Alle torsdage – for mere information – kontakt Birgit Johansson på telefon: 43 96 17 30 eller kig ind i Dagligstuen.

Bogklub:
Har du lyst til at være med i en gruppe, hvor vi vælger en bog, som vi læser og siden mødes og taler om ? Kontakt Helen Hansen på telefon 43 45 09 50.

Petanque:
Vi har petanquebane på Stævnet lige ved Dagligstuen til fri afbenyttelse.
Der er en gruppe, der mødes en gang om ugen; ring til Erna Rasmussen på telefon: 20 76 38 02 – alle er velkomne til at deltage uanset niveau.

Banko:
Alle fredage er der banko fra kl. ca. 14.30 – alle er velkomne.