Skip to content

Banemarksvej – bebyggelsesprojekt.

7. maj 2019: Høring om boligbebyggelse på Banemarksvej overfor foreningens område er nu officiel i begge kommuner – HER Brøndby kommune og HER Glostrup kommune.
Høringsperiode: 7. maj til og med 5. juli 2019.
OBS: Der er tale om to separate høringer, da det samlede bebyggelsesprojekt strækker sig over to kommuner.
Bestyrelsen afgiver høringssvar til begge kommuner.
NEDENFOR KAN DU BL.A. SE INVESTORS BEBYGGELSESPROJEKT, hvor kommunerne har tilpasset deres forslag vedr. kommuneplantillæg og lokalplaner.

19. marts 2019: Teknik- og Mijøudvalget i Brøndby kommune behandler i morgen den 20. marts 2019 på ny det tidligere investorønske om boligbebyggelse på Banemarksvej, hvor Glostrup kommunes ditto udvalg i maj 2018 vedtog at fortsætte med planene på baggrund af begge kommuners tidligere fælles forhøring i 2017 (27 stk. indkomne høringssvar).

NYT bebyggelses projekt er således udformet og fremlagt af ejer på strækningen: ca. 530 boliger i 2-6. etager, heraf 500 etageboliger og 30 rækkehuse (170 boliger i Brøndby og 360 boliger i Glostrup).
Brøndby tillader som noget nyt nu også, at der kan bygges i op til 6. etager mod jernbanen på deres del (i forhøringen var det op til 4. etager).

Forvaltningsindstilling og bebyggelsesprojekt skal ligeledes vedtages i Kommunalbestyrelsen, hvorefter Lokalplan 249 og Kommuneplantillæg 20 skal i 8 ugers offentlig høring. Herunder vil der ligeledes blive indkaldt til offentligt borgermøde.

Læs KB beslutningstema HER.
Læs forvaltningsredegørelse HER.
Se ejer/investor bebyggelsesprojekt HER.
Læs forvaltningens kommentarer på forhøringssvar HER.
Se diagramark på forhøringssvar HER.
Læs miljøscreening HER.

Back To Top